• open panel

28-01-2015 Transport Italia

 

dts-transport-italie-banner

DTS – Dutch Transport Services

Transport met het accent op Italie

Dutch Transport Services B.V., beter bekend als DTS, is al jaren een begrip waar het gaat om transport van en naar Italië.  Wij zijn met recht de Italië specialist te noemen met vloeiend Italiaans sprekende eigenaren en planners. Hoewel in de omgeving van Milaan steeds meer Italianen Engels spreken, is het buiten Milaan en zeker in het zuiden nog een uitzondering  Het feit dat wij de taal machtig zijn, stelt ons in staat om zo efficiënt mogelijk uw transporten te organiseren.  Wij kunnen ook namens u het contact met uw afnemer of leverancier onderhouden om het risico op miscommunicatie uit te sluiten.

Liefde voor het vak, de mensen en het land

Italië telt ongeveer 60 miljoen inwoners, verdeeld over twintig regio’s met allen hun eigen identiteit.  Jarenlange ervaring heeft DTS geholpen zich te ontwikkelen tot een innovatieve expediteur die door heel Italië de weg kent. Ook in Zuid Italië zijn de eilanden Sicilië en Sardinië voor ons uitstekend bereikbaar door een exclusieve samenwerking met Italiaanse agenten die door de jaren heen hebben bewezen betrouwbaar en klantvriendelijk te zijn. U kunt er dus gerust van uit gaan, dat uw transporten in goede handen zijn.  Dit uitstekende begrip van het land en met name zijn logistieke sector is geen toeval. De oprichters van DTS, Ries en Lydia Meijering, delen namelijk hun liefde voor het land, de taal en de mensen.  Niet voor niets zijn zij regelmatig op het kantoor van DTS in Peschiera d/g te vinden.

Veelzijdigheid is troef

Het spreekt vanzelf dat DTS zich niet laat vastleggen aan één specialisme. Wij zijn immers een expediteur in hart en nieren. Vrijwel alle transporten kunt u naar volle tevredenheid bij ons onderbrengen.  U krijgt daarbij de hoge mate van service en kwaliteit die ondertussen kenmerkend  is voor Dutch Transport Services.

Mede bedoeld als verlengde van deze service, is in 2000 DTS Customs B.V. opgericht, dat zich heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde en AEO-gecertificeerde Douane expediteur dat u kan helpen bij alle voorkomende douaneformaliteiten en daarnaast zee- en luchtvracht zendingen kan aanbieden en begeleiden.  Als u meer hierover wilt weten dan kunt u via de link onderaan deze pagina, ook de pagina van DTS Customs B.V. bezoeken.

Uw zaken in goede handen

Kortom, voor al uw transporten en douane gerelateerde zaken kunt u uitstekend terecht bij DTS en DTS Customs B.V. Met een enthousiast, gedreven team bent u verzekerd van een maximale dienstverlening en minimale kosten. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een nadere kennismaking. Ook kunt u ten alle tijden bij ons binnenlopen, wij staan u graag te woord.

DTS in het kort

  • Transport van en naar Italië
  • Ook op Zuid-Italië en de eilanden Sicilië en Sardinië
  • AEO-gecertificeerde Douane expediteur

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Voltastraat 5
Postcode 6716 AJ
Plaats Ede
Telefoon 0318 – 641 100
E-mail planning@dtsnl.com

DTS in beeld

DTS-EVO-foto1

DTS-EVO-foto2

DTS-EVO-foto3

Comments are closed.

© 2013 - Voltastraat 5 - 6716AJ - EDE - DTS Transport +31(0)318 - 641100 // DTS Customs +31(0)318 - 559660
DTS Dutch Transport Services