• open panel

Transport

De Italie Specialist

Transport
DUTCH TRANSPORT SERVICES B.V. – DÉ ITALIË SPECIALIST !

DTS B.V. onderhoudt wekelijks autogroepage diensten op Italië, direct en in beide richtingen. Middels diverse vertrekken per week garanderen wij een correcte en betrouwbare service met korte looptijden. Deze service is gebaseerd op de persoonlijke aandacht die wij door onze kleinschalige opzet maar hoog service niveau aan alle zendingen kunnen geven. DTS B.V. garandeert aan de afhandeling van alle opdrachten uiterste zorg te besteden want service op maat en persoonlijke begeleiding van elke vervoersopdracht zijn de voornaamste kenmerken van onze dienstverlening.

 

ITALIAANSE SPECIALITEIT

DTS B.V. is niet voor niets Dé Italië specialist van Nederland! Elke medewerker spreekt er vloeiend Italiaans, wat de communicatie sterk verbetert en dus de service naar een nog hoger niveau weet te brengen. Daarnaast werkt DTS samen met enkele gerenommeerde partners in Italië. Sinds eind 2009 biedt DTS als extra specialiteit ook mogelijkheden voor het transport op lastiger te bereiken gebieden zoals Sicilië, Sardinië en Zuid Italië dankzij een exclusieve samenwerking met een nieuwe partner. Daardoor kunnen wij op vrijwel elke transportvraag een passend antwoord bieden.

SERVICE FIRST!
Voor DTS staat dienstverlening hoog in het vaandel. Een extra telefoontje kan soms al voldoende zijn om zaken voor elkaar te krijgen. Samenwerken met DTS betekent dat U tijd vrij kunt maken voor belangrijker zaken in de wetenschap dat al uw zendingen in goede handen zijn.

ONS TEAM VAN GEDREVEN SPECIALISTEN STAAT VOOR U KLAAR!
DTS B.V hanteert de Nederlandse Expeditievoorwaarden.

© 2013 - Voltastraat 5 - 6716AJ - EDE - DTS Transport +31(0)318 - 641100 // DTS Customs +31(0)318 - 559660
DTS Dutch Transport Services